CV

 

Werkervaring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Financieel beheer

 

 

 

Management rapportage

 

2018 – Present         ORIEOS_A Financieel en Administratieve Dienstverlening (eigenaar)

2018 – Present         ORIEOS_T Taxi bedrijf (eigenaar)

2018 – Present         Thrive Business Consultant (directeur)

2012 – 2018            Bright Computing BV     te Amsterdam

Bright Computing BV is ontstaan vanuit de software ontwikkeling van ClusterVision BV. Het optimaliseren en uitvoeren van de financiële administratieve processen ten behoeve van deze BV, met inmiddels een dochteronderneming in de Verenigde Staten, behoort tot mijn taken. Implementatie van nieuwe boekhoudsystemen en CRM applicaties, koppelingen met banksystemen, alsmede het opstellen van management rapportages, cashflow forecast ten behoeve van CFO en (Sales) management. Teamleider van een boekhouder, salaris administrateur, en HR medewerkster.

2006 – 2012           ClusterVision BV  &   Bright Computing BV     te Amsterdam

ClusterVision BV was een jong bedrijf welke, vanwege hun succesvolle groei, optimalisering van de financiële administratie behoefte. Men heeft een tweede vestiging in Engeland (Ltd) en inmiddels een derde in Duitsland (GmbH), die op zich staande fiscale eenheden zijn.

1987 – 2006            Stichting Tot Heil des Volks       te Amsterdam

De stichting bestaat uit diverse onafhankelijke organisaties met onder andere 2 jeugdhotels, een kleding en voedsel distributie aan dak- en thuislozen, een uitgeverij en overig maatschappelijk werk. In de 2 jeugdhotels waar ik gewerkt heb (1987 – 1994) verblijven jaarlijks meer dan 25.000 gasten. Van 1994 tot september 2006 werkte ik op het hoofdkantoor en was mede verantwoordelijk voor het verwerken van de boekhouding ten behoeve van de diverse onderdelen en ICT beheer.

Mijn werkzaamheden tot op heden zijn, na het implementeren van nieuwe  boekhoudpakketten, alle financieel administratieve taken ten behoeve van alle (dochter) ondernemingen; zoals weergegeven in onderstaand overzicht.

Ø  Opzetten en onderhouden van financiële administraties (Rekenschema’s, debiteuren- en crediteuren administratie, vaste activa modules, omzeterkenning schema’s).

Ø  Samenstellen en ontwerpen van, op een geconsolideerde basis, financiële en controle rapporten ten behoeve van het management. Zoals cash-flow prognose, vooruit-gefactureerde en terugkerende omzet componenten.

Ø  Beheer van de kasmiddelen, de bankrekeningen. Verscheidene banken- platforms, zoals ABNAMRO, RCM (Rabo Cash Management). Spot transacties, handelen met vreemde valuta.

Ø  Medewerker grootboek. Het gedetailleerd verantwoorden van de grootboek-rekeningen. Assisteren van auditors specificaties. Assisteren in het opstellen van (financiële en inhoudelijke) rapportages.

Ø  Strategisch plannen en organiseren van kwalitatieve administratieve en IT infrastructuren.

Ø  Kosten- baten analyse van verschillende (IT) oplossingen, rekening houdende met de software behoeften van elke organisatie.

 

ICT

 

Data beheer

 

Software

Ervaring met een diversiteit van computer software, en beschik over meer knowhow dan de gemiddelde gebruiker. Import en export van data, synchronisatie en queries schrijven zijn enkele voorbeelden.

Ø  Access databases maken en andere databases onderhouden.

Ø  Microsoft Office Programma’s, Windows.

Ø  NetSuite (OneWorld), Cash92 & Multivers (Boekhouding, ERP/CRM), BlackBerry Enterprise server, Aware (leden registratie en fondswerving / donateurs, inclusief specifieke mailings naar leden of potentiële leden), Regas (cliënten registratie.

Opleiding 1989 – 2006         Ik heb verschillende cursussen gedaan om gecertificeerd te zijn met betrekking tot de eerdergenoemde zaken.

Certificaten:

Servers: Windows 2003 server systeembeheer & Novell 3.0 systeembeheer

Microsoft: Access 97 (Basis & Geavanceerd), Word 95

Boekhouden:

Praktijkdiploma boekhouden

Cash (Financiële software)

NetSuite OneWorld. Ik ben een (ver)gevorderde gebruiker, volgens onze locale partner.

Regas applicatie beheer

Aware, inclusief FoxPro programmering

1971 – 1975         Mavo 4       Musselkanaal, Nederland

Additionele vaardigheden Ik bezit een Nederlands rijbewijs (B,E).

Talen: Nederlands, Engels (uitstekende spraak & schrift), Duits (uitstekende spraak)

Ik ben van mening dat ik over meer dan alleen administratieve en technische kennis beschik. Reflecterend zijn er een verscheidenheid aan zakelijke en sociale vaardigheden, die verder ontwikkeld zijn in de loop der jaren. Vaardigheden als communicatie, co-operatie, motivatie, organisatie en de bekwaamheid om deze te evalueren zijn zaken die, naast theoretische kennis en praktische ervaring, mijn ontwikkeling hebben bevorderd. Naast dit alles heb ik een gezond gevoel voor humor, ben pragmatisch en werk keihard.

Interesses Muziek, films, reizen
Contact Adres:         

Baweanstraat 14 hs

1095 XZ  Amsterdam

Nederland

 

Telefoon:          020-6656799

Mobiel:             06-43828953

E-mail :             ok@orieos.nl

Personalia Geb. datum:        26 september 1962

Nationaliteit:      Nederlander

Huwelijkse staat:   Gehuwd

 

Referenties op verzoek beschikbaar.

Klik hier voor een pdf versie van mijn CV.