Waarom ORIEOS

Waarom ORIEOS?

Omdat uw bedrijf eventueel binnenkort, of zelfs nu, behoefte heeft aan (extra) hulp in uw (financiële) administratie. Echter heeft u (nog) geen behoefte aan een vaste medewerk(st)er om wat voor reden dan ook, maar is er tegelijkertijd de noodzaak om tijdelijk iemand te hebben die zijn handen uit de mouwen wil steken.

Misschien herkent u één van onderstaande punten, waardoor u geïnteresseerd kunt zijn:

  • Er moet een deadline gehaald worden, en we redden het net wel of net niet.
  • Iemand staat op het punt om (tijdelijk) afwezig te zijn vanwege zwangerschapsverlof, burn-out, er vertrekt iemand etc.
  • Er is/wordt en nieuw systeem geïnstalleerd en het gaat veel tijd vergen om alles over te zetten, er is behoefte aan iemand die affiniteit hier mee heeft en veel ervaring.
  • Er moet geïnventariseerd worden wat de functie precies gaat inhouden en u wilt daarom een interim oplossing om dit gezamenlijk te gaan beoordelen en zo de toekomstige juiste collega aan te kunnen nemen.
  • U wilt een ervaren, geschikte persoon voor een hele redelijke prijs.
  • ……

Uit de informatie op de website van ORIEOS kunt u concluderen, dat er ruime ervaring is om u in deze situaties van dienst te kunnen zijn.

Het grootste verschil met reguliere uitzendkrachten is het menselijk aspect; gewoon een hele vriendelijke, respectvolle persoon, met een leuk karakter en positieve inbreng die uw bedrijf tijdelijk heel graag wil ondersteunen. En dat ook nog eens voor hele scherpe tarieven, waar we altijd samen uitgaan komen.

Enthousiast geworden? Mooi! Ik ook. Stuur een e-mail naar ok@orieos.nl.

Klik op deze link om mijn CV te openen.

Okko Koorn